supa cute



Som ni ser gjorde jag precis färdigt mina naglar. Det blev en liten mix på det jag brukar göra. Men enligt mig är de supa cute :') haha. Nu ska jag umgås med familjen eftersom att mamma och pappa åker till vietnam imorgon!

Ännu en vecka nerslagen!


Nu är det äntligen fredag och helgen är på ingång! Träffade min gamle vän Alexander utanför bibliotek idag. Slutade med vi pratade i två timmar över te och prinsesstårta. Allting känns så nostalgiskt och jag har inte insett fören nu att jag har saknat våra gamla pratstunder. Nu inväntar jag "The Crew" för att vi ska ut och sälja kakor!

Long time No see

Sitter nu med mina fina Samhällsbok och försöker läsa om massmedia, vilket inte går speciellt bra... Men som vanligt kämpar jag på! 
För några timmar sen satt jag på Spicy Hot och åt med lilla Gustav. Det var ett tag sen vi hade setts så we had some catching up to do, vilket var supa trevligt :) Han var dessutom hos läkaren eftersom han har fått en hematom på sin underarm (a.k.a ett blämärke som hade svullnat upp.) Får hoppas nu att han tar det lugnt och inte tränar vilket han dålig på tyvärr... menmen, han får krya på sig! 
 

Tyson, Majson är tillbaka



Stackars min lilla marshmallow-fluff som är tillbaka från Strömsholms djursjukhuset. Han opererade bort sin lilla titanplatta i knäet eftersom hans benvävnad höll på att kapsla in den... Men nu är han tillbaks, lite halvdrogad av narkosen men annars mår han nog prima. Ska återgå att klappa honom nu!

GRATTIS i efterskott



Den vackra morotskaka/cupcake var gjord av pastry-queen Jodie Chan! Ännu en gång grattis i efterskott Dilman :-)

Då var det dags igen!

Tjeenare!
Som ni ser har jag tagit en paus från detta bloggandet... haha. Men nu är jag tillbaka! 
Jag har haft ett kursprov i Kemi idag, vilket är något jag aldrig vill nämna igen eftersom det gick verkligen så dåligt... 
Men jag har inte bara dåliga nyheter! Nej-nej jag har även roliga saker att berätta! Som till exempel att jag har lite bilder från igår, när jag var i el Capitol men famljen + familjefriends.
Dagen började med en asiatisk buffé på "Berns" och sedan drog vi vidare till Naturhistoriska museet för att checka-in utställningarna och kolla på en film i Cosmonova, dagen slutade med lite shopping i Kista Gallerian. 
         
                                 Jag var tvungen att ta kort på den gulliga sälen :') 
                  
PS: måste verkligen lära mig hur man lägger in bilder, för detta ser ganska hemskt ut...

RSS 2.0